Dámské lodičky PICCADILLY: elegantní a pohodlné boty na všední dny i výjimečné události

Hledáte kvalitní lodičky, ve kterých se budete během společenských akcí cítit jako bohyně, nebo pohodlnější lodičky na klínku či nízkém podpatku, v nichž vám bude dobře i při každodenním nošení? Dámská obuv PICCADILLY má pro každou úžasnou ženu něco, a navíc jde o jedinou značku, která vyrábí lodičky na halluxy!

Brazilská společnost PICCADILLY vyrábí boty už od roku 1955 a za dobu své existence pochopila, co je třeba udělat, aby ženy její modely rády nosily. Vsází na kvalitní materiály, pohodlí, perfektní vzhled a také inovativní přístup. Proto se u těchto bot místo kůže setkáte s veganskými neživočišnými materiály.

00O pohodlí se zase starají propracované ortopedické stélky a systém dvojích vložek, z nichž jedna je podporou pro klenbu a druhá se stará o to, aby chodidla v lodičkách nepálila.

Dámské lodičky PICCADILLY potěší i ženy se
širšími chodidly, halluxy nebo kladívkovými prsty.

  • Mimochodem – PICCADILLY vyrábí i boty pro zdravotníky a zaměstnance předních leteckých společnosti, jako jsou například American Airlines nebo British Airways.
  • Náš tip: Tápete a nevíte, jaký model si vybrat? Pomůže vám náš průvodce výběrem lodiček a dáme vám i tipy na ty nejoblíbenější kousky!

Lodičky pro každou příležitost

Dámské lodičky PICCADILLY u nás najdete v mnoha provedeních s ohledem na barvu, lesk, podpatek či klínek, nebo třeba příležitost, při které je budete nosit. Věříme proto, že si vyberete, ať už hledáte společenskou obuv, svatební boty, lodičky pro denní nošení, nebo lodičky uzpůsobené nohám s halluxy.

Společenská obuv na speciální příležitosti

Hodí se k šatům, sukni i společenským kalhotám a parádu s nimi uděláte na koncertě vážné hudby, v divadle i na romantické schůzce. Tyto lodičky mívají vyšší podpatek (i nad 5 cm), působí nadmíru elegantně a jsou vhodné na občasné nošení.

Tipy na 7 oblíbených lodiček, které si nejčastěji vybíráte

 

Dámská lodička hnědá s podpatkem ve výšce 4 cm

B - Piccadilly dámské lodičky 739146-1 almond black

 

Dámská lodička krémová s podpatkem ve výšce 3 cm

B - Piccadilly dámské lodičky JOANETE 160072-1 off white almond

Dámská lodička krémová s podpatkem ve výšce 5 cm

B - Piccadilly dámské lodičky Joanete 110158-8 off white black

Dámská lodička černá s podpatkem ve výšce 5 cm

 

B - Piccadilly dámské lodičky Joanete 110162-10 black

Dámská lodička na halluxy černá s podpatkem ve výšce 4 cm

B - Piccadilly dámské lodičky Joanete 322035-19 černé

 

Dámská lodička na halluxy krémová s podpatkem ve výšce 4 cm

 

B - Piccadilly dámské lodičky Joanete 322042-3 krémové

Dámská lodička černá s podpatkem ve výšce 6 cm

B - Piccadilly dámské lodičky Joanete 322042-4 černé

Lodičky pro denní nošení: do práce i na schůzku

Lodičky, které oceníte každý den, zejména pokud v nich trávíte více hodin v kuse, mívají na rozdíl od společenské obuvi klínek nebo jde o lodičky na nízkém podpatku (do 5 cm).

Lodičky na klínku jsou pro mnoho žen stabilnější a pohodlnější. Klínek je totiž oproti podpatku širší, jeho základna se zvětšuje od paty ke špičce a sklon nohy je kontinuální. Jsou skvělou volbou pro ženy, které se zatím na klasických podpatcích necítí sebejistě.

  • Náš tip: Když jde o PICCADILLY lodičky, černé jsou vždy zárukou toho, že je unosíte. Hodí se totiž k oděvu jakékoli barvy.

Svatební boty : aby se nevěsta cítila skvostně

Tento výrobce myslí i na všechny budoucí nevěsty. PICCADILLY lodičky – bílé provedení, měkkost, pohodlí. To je značka ideál! A kromě tradiční bílé můžete zkusit sáhnout třeba i po krémových, béžových nebo stříbrných.

Lodičky na halluxy: každá noha si zaslouží krásnou botu

PICCADILLY pro vás má skvělou zprávu! I když máte nepříjemné halluxy, širší chodidla nebo kladívkové prsty, můžete nosit lodičky a užít si pocit, že vám to sluší a zase sluší. I v případě takového omezení máte na výběr z designů a tvarových provedení. Bez větších kompromisů.